Leusden,
16
december
2021
|
11:35
Europe/Amsterdam

Uniek in Leusden: afleveringen van de nieuwe CUPRA Born

Het nieuwe automerk CUPRA - onderdeel van SEAT, waarvan Pon in Nederland de importeur is - heeft afgelopen jaar een nieuw, volledig elektrisch model geïntroduceerd, de Born. De laatste maanden is deze auto in ons land enorm goed verkocht, waardoor er de komende tijd veel afleveringen bij onze campus in Leusden zijn. De nieuwe eigenaars komen hun auto namelijk zelf ophalen.

Normaliter bestellen klanten hun nieuwe auto bij een van onze dealers en krijgen die daar ook afgeleverd. Bij de CUPRA Born gaat dit eenmalig een keer anders: klanten kunnen de auto bij een aantal CUPRA Garages bekijken en daar ook proefrijden, maar vervolgens wordt hij online besteld en later centraal afgeleverd – bij onze campus in Leusden dus.

Het bijzondere bij de CUPRA Born is dat Pon alles zelf doet. De auto’s komen per trein aan vanuit de fabriek – de Born wordt in de Volkswagen-fabriek in het Duitse Zwickau gebouwd – en krijgen hier een nulbeurt, worden rijklaar gemaakt, gepoetst en opgeladen, waarna ze worden klaargezet voor klanten om ermee weg te rijden. Onze showroom is onlangs speciaal omgebouwd voor de nieuwe tijdelijke activiteiten voor een ware ‘aflever-experience’.

De aflever-events van de CUPRA Born vinden plaats op dinsdagen & donderdagen in de periode van 9 december 2021 t/m 10 februari 2022. Er zijn vier sessies per dag (om 09.00, 11.00, 14.30 en 16.00 uur), waarbij per sessie 15 klanten hun nieuwe auto komen ophalen.

Dan weet u in elk geval waarom u zo vaak hetzelfde model auto langskomt. 

Na deze eenmalige grote aflevering kunnen CUPRA-klanten hun nieuwe auto in de toekomst bij de CUPRA Garages in het land ophalen.