Leusden,
20
november
2020
|
14:45
Europe/Amsterdam

Zaterdag 28 november Sinterklaas Drive-Thru bij Pon

Pon’s Automobielhandel heeft een grote personeelsvereniging van waaruit sinds jaar en dag een gezellig sinterklaasfeest wordt georganiseerd voor de kinderen van de medewerkers. Ook dit jaar is dat het geval, alleen deze keer vanwege corona in aangepaste vorm: het wordt een drive-thru. Daar zou u als omwonende iets van kunnen merken.

Vroeger vond de sinterklaasviering bij Pon’s Automobielhandel altijd plaats in het eigen bedrijfsrestaurant en de laatste jaren bij Superfun in Amersfoort. Vanwege de richtlijnen van het RIVM – maximaal 30 personen in een ruimte – kan dat nu echter niet, zodat een alternatief bedacht moest worden. Dat is een drive-thru geworden. Daarbij komen medewerkers met hun kind(eren) in de auto naar de Leusdense Pon-campus, waar ze op de Losplaats – het terrein waar alle nieuwe auto’s na het lossentijdelijk staan voordat ze naar de dealers gaan – een leuk programma te wachten staat.

De Sinterklaas Drive-Thru op de Pon-campus in Leusden vindt plaats op zaterdag 28 november aanstaande, van 10.00 tot 13.00 uur. De organisatoren verwachten ruim 120 medewerkers met hun kind(eren), per gezin in een auto. Er zijn drie blokken van een uur gepland, waarbij elke keer zo’n 40 auto’s op het terrein zullen zijn. Ouders en kinderen blijven in principe in de auto zolang ze op het terrein zijn.

Op de betreffende zaterdag zou u iets kunnen merken van de auto’s met ouders en kinderen die de Pon-campus op-en afrijden. Daarnaast is er - voor de muzikale omlijsting - een pietenband, die misschien ook buiten het terrein te horen zal zijn. Datzelfde geldt voor de muziek ter begeleiding van de Leusdense turnvereniging Impala en dansschool Pauline, die een leuke show zullen verzorgen. Overigens is er bewust voor gekozen – vanwege de corona-regels - om alle acts door kinderen uit te laten voeren. Bij de uitvoering van alle activiteiten die dag worden strikt de RIVM-richtlijnen nageleefd.

Hoewel de kans groot is dat u weinig of niets merkt van onze Sinterklaas Drive-Thru, vinden we toch dat we u op de hoogte moeten brengen. We hopen – net als u ongetwijfeld - dat deze uitzonderlijke tijd met alle beperkingen snel voorbij is, zodat er geen alternatieve oplossingen meer nodig zijn voor bepaalde activiteiten. Zolang dat echter nog wel het geval is, stellen wij u daar in voorkomende gevallen van in kennis. 

Pas goed op uzelf en op elkaar!